ΠΟΙΗΣΗ ΝΤΕΓΚΟΥΔΗΣ ΑΡΓΥΡΗΣ.

ΕΛΑΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΜΑΣ ΜΠΛΟΚ ...ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΙΗΣΗ ΤΟΝ ΕΡΩΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ....ΣΤΗ ΔΙΕΥΘΙΝΣΗ ....http://argiris1973.blogspot.com/ .!!! ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ !! ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΘΕΙ ΜΙΑ ΠΝΟΗ ΠΟΙΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΙΤΑ ΜΑΣ ..ΜΕ ΠΟΙΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΤΙΚΑΝ ΑΠΟ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ .

ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΧΑΡΩ ΝΑ ΕΧΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ...!!ΜΕ ΟΔΗΓΟ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΜΑΣ ΠΟΙΗΤΕΣ ΚΑΡΥΩΤΑΚΗ ,ΚΑΒΑΦΗ,ΚΑΒΑΔΙΑ,ΕΛΥΤΗ ,ΒΑΡΝΑΛΗ,ΒΡΕΤΤΑΚΟ ,ΣΕΦΕΡΗ,ΛΑΠΑΘΙΩΤΗ......ΚΑΙ ΑΛΩΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΤΩ ΜΑΖΙ ΣΑΣ !!!!! ΤΙΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΜΟΥ ΦΩΝΕΣ ΤΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ...ΓΙΑ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΣΠΑΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΕΞΗΨΩΣΗ ΔΙΧΩΣ ΙΔΙΟΤΕΛΗΣ ΣΚΟΠΟΥΣ...ΜΕ ΑΥΤΑΠΑΡΝΗΣΗ ΘΑ ΠΥΡΠΟΛΙΘΟΥΜΕ ΣΕ ΥΨΗ ΚΟΙΤΑΖΟΝΤΑΣ ΨΗΛΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ¨ΤΟ ΝΕΦΕΛΩΜΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ΄'' ΑΣ ΜΑΘΟΥΜΕ ΞΑΝΑ ΤΗΝ ΑΠΛΟΤΙΤΑ ΑΣ ΟΡΙΣΟΥΜΕ ΤΗ ΜΟΙΡΑ ΜΑΣ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΥΠΕΡΟΠΤΙΚΟΥΣ ΦΡΑΓΜΟΥΣ ...ΑΣ ΔΩΘΕΙ ΣΤΟΝ ΕΡΩΤΑ Η ΤΙΜΗ ΠΟΥ ΤΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΑΣ ΚΑΨΟΥΜΕ ΠΙΑ.. ΤΟ ΔΑΣΟΣ ΤΗΣ ΜΟΝΑΞΙΑΣ ΩΣΤΕ Η ΗΧΩ ΤΗΣ ΦΩΝΗΣ ΜΑΣ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΔΑΚΡΙΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΚΑΙ ΤΗ ΘΛΙΨΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.......!!!!ΛΑΡΙΣΑ 15 06 10 http://ntegkoydhsargyrhs.blogspot.com/ ελατε και σε αυτη τη διευθινση ενα μπλοκ δικο μας, με κειμενα αρθρα και αποψεις... ΔΕΙΤΕ ΤΟ !

Τρίτη 6 Ιουλίου 2010

ΠΡΑΣΙΝΗ ΓΡΑΜΗ..

Τιμή πρεπει στους ήρωες που σημαίες υπέστειλαν δημίων και τυράννων αιμοσταγών
μυνιματα ελευθέριας και αντίστασης στειλαν ,για αγαπης ειρήνης κοσμικών αλαγων..

Στην Κύπρο την μαρτυρική σκαρφάλωσες , ψηλα στον εχθρικο σημαιας ιστο
την νιότη σου σε μια θυσία κατανάλωσες δωσμου απο του φωτος σου
τη μαγκια να λουστο.

Το στερνό τσιγαρο σου φλογιζε τη καρδια ,ειχε κατι η οψη σου απο ηρώων πολεμικά αγαλματα ,ετσι καθως σου κλεβαν της ζωης τα κλειδιά στην αγρια νυχτα του κοσμου εκει στα διχοτομημένα χαλασματα...

Αναντρα πεντε σφαίρες δεκτικές στο στήθος και μια στου μυαλού σου την άγρυπνη λευτεριά ,ο κοσμος σκοτείνιασε και εκεινος ο γκριζος λυκος μια ακομη θανατου κατοχης μαχαίρια...!!

Οι δολοφόνοι παντα κοβουν αγγέλων φτερα οι τυραννικές σημαίες κατεβαίνουν με αυτοθυσία , ποτάμια βάφονται απο αιμα ηρώων πορφύρα και οι πραξεις τους, τους οδηγούν προς την αθανασία..

Σαν μεταλαβω του καπνου σου, το τσιγαρο το στερνο
θα γινω ενας εθισμένος της ελευθέριας καπνιστής
πράσινες γραμες και συνορα ,καταλυοντας τα θα προσπερνω
σε ιστους θα αναριχομαι ,ενας ακομη της πατριδας πολεμιστης....
01 07 10

ΣΧΟΛΙΟ ΄¨αυτη η εικονα του αντρα με το τσιγαρο που ανεβαινει στον ιστο για να κατεβασει την τουρκικη σημαια με εχει συγλκονισει βαθια ,εχει στειχιοσει μεσα μου και παντα ενα ριγος με διαπερνα οταν τη βλεπω . ο μονος τροπος να την ξορκισω και να καταγκειλω αυτον τον ποταπο και αδικο φονο ηταν αυτο το ταπεινο ποιημα . ειναι και ενας μικρος φορος τιμης στους ξεχασμενους απο το κρατος ,αλλα οχι και απο τη μνημη μας δολοφονιμενους ηρωες !! οραματιστες μιας ουτοπιας......!!!
ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΙΜΟΡΗΘΙΚΕ ΓΙΑ ΤΟ ΦΟΝΟ..]

Δεν υπάρχουν σχόλια: