ΠΟΙΗΣΗ ΝΤΕΓΚΟΥΔΗΣ ΑΡΓΥΡΗΣ.

ΕΛΑΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΜΑΣ ΜΠΛΟΚ ...ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΙΗΣΗ ΤΟΝ ΕΡΩΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ....ΣΤΗ ΔΙΕΥΘΙΝΣΗ ....http://argiris1973.blogspot.com/ .!!! ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ !! ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΘΕΙ ΜΙΑ ΠΝΟΗ ΠΟΙΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΙΤΑ ΜΑΣ ..ΜΕ ΠΟΙΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΤΙΚΑΝ ΑΠΟ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ .

ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΧΑΡΩ ΝΑ ΕΧΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ...!!ΜΕ ΟΔΗΓΟ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΜΑΣ ΠΟΙΗΤΕΣ ΚΑΡΥΩΤΑΚΗ ,ΚΑΒΑΦΗ,ΚΑΒΑΔΙΑ,ΕΛΥΤΗ ,ΒΑΡΝΑΛΗ,ΒΡΕΤΤΑΚΟ ,ΣΕΦΕΡΗ,ΛΑΠΑΘΙΩΤΗ......ΚΑΙ ΑΛΩΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΤΩ ΜΑΖΙ ΣΑΣ !!!!! ΤΙΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΜΟΥ ΦΩΝΕΣ ΤΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ...ΓΙΑ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΣΠΑΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΕΞΗΨΩΣΗ ΔΙΧΩΣ ΙΔΙΟΤΕΛΗΣ ΣΚΟΠΟΥΣ...ΜΕ ΑΥΤΑΠΑΡΝΗΣΗ ΘΑ ΠΥΡΠΟΛΙΘΟΥΜΕ ΣΕ ΥΨΗ ΚΟΙΤΑΖΟΝΤΑΣ ΨΗΛΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ¨ΤΟ ΝΕΦΕΛΩΜΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ΄'' ΑΣ ΜΑΘΟΥΜΕ ΞΑΝΑ ΤΗΝ ΑΠΛΟΤΙΤΑ ΑΣ ΟΡΙΣΟΥΜΕ ΤΗ ΜΟΙΡΑ ΜΑΣ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΥΠΕΡΟΠΤΙΚΟΥΣ ΦΡΑΓΜΟΥΣ ...ΑΣ ΔΩΘΕΙ ΣΤΟΝ ΕΡΩΤΑ Η ΤΙΜΗ ΠΟΥ ΤΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΑΣ ΚΑΨΟΥΜΕ ΠΙΑ.. ΤΟ ΔΑΣΟΣ ΤΗΣ ΜΟΝΑΞΙΑΣ ΩΣΤΕ Η ΗΧΩ ΤΗΣ ΦΩΝΗΣ ΜΑΣ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΔΑΚΡΙΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΚΑΙ ΤΗ ΘΛΙΨΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.......!!!!ΛΑΡΙΣΑ 15 06 10 http://ntegkoydhsargyrhs.blogspot.com/ ελατε και σε αυτη τη διευθινση ενα μπλοκ δικο μας, με κειμενα αρθρα και αποψεις... ΔΕΙΤΕ ΤΟ !

Τρίτη 15 Φεβρουαρίου 2011

Η ΓΕΩΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΣΟΥ.

Τις νυχτιές που τα κύματα ,χτυπούν την πλάτη της κουπαστης και την Πίσα του καραβιού γυρεύουν να τριπισουν ,τότε συλλογίζομαι πως υπήρξες για με έρωτας ληστής μάγισσες της θάλασσας,τα ξόρκια σου δεν κατάφεραν να λύσουν...!!

Τα κατάρτια σαν τραμπαλίζονται, στην ανεμολισα του αγέρα και σφυρίζει ο άνεμος ,στα ερμητικά κλειστά παραθύρια ,τότε ακούς στου κρεβατιού σου τη ρέμβη ,του θανάτου μου τη φλογέρα εδω που βρίσκομαι στους τροπικούς ,κάτω απ του πάθους σου την επήρεια ..


Για σε εφτά φορές ,τον κόσμο γύρισα Καραϊβική και Ινδίες ψυχός στην αντάρτικη ,τρίγωνο βερμούδων ,ελπίδα και ακρωτήρι να σε λησμονήσω ήθελα ,σε τελετές των ιθαγενών και κηδείες σε γάμους ανορθόδοξους ,στην άκρη του κόσμου στων λαών το χωνευτήρι...!

Με γυμνόστηθες μιγαδες της Μοζαμβίκης ,και νεγρες γαλανοματες στον ποταπό τον έρωτα λιμάνι ,κρασί και λίρα τη λήθη ήθελα σε κορμιών πουλημένων, τους νέους χάρτες ,μα πάντα έκαιγε η φωτιά και των βυθών σου η πλημμύρα...!

Τις νύχτες που οι άγκυρες,ψάχνουν μάταια στο κύμα το βυθό και οι μούτσοι προσεύχονται τρομαγμένοι ,κοιτάζω μια φωτογραφία που είμαστε αγκαλιά ,και παλεύω να θυμηθώ του έρωτος σου ,και του σώματος σου τη γεωγραφία....!


Νύχτες με καλεί η θάλασσα, που είναι σα τη δική σου αγκάλη με προδίδει σαν εσε ,μα με κράτα δέσμιο της ,νύχτες σαν αυτή γυρνώ ,στην αμαρτωλή ,ακόλαστη, κραιπάλη ώσπου η ψυχή μου να χαθεί ,στον θαλάσσιο εγκλεισμό της ...!!
               15/02/11

Δεν υπάρχουν σχόλια: